Salon tafel onderstel – Twist koffiepoot staal – zwart

99,95

Breng de dynamiek van de twist terug in je woonkamer, net als die onvergetelijke zomer, met ons unieke salon tafel onderstel – Twist koffiepoot in staal, uitgevoerd in elegant zwart. Deze opvallende twist salontafelpoot geeft een geheel nieuwe dimensie aan je interieur met zijn stoere en speelse design. Perfect om je salontafel een frisse en eigentijdse uitstraling te geven!

Artikelnummer: SL2015-006-000B Categorie:

Premium kwaliteit
Veelzijdige product
Duurzaam
Dutch design
Garantie op product
Voordelig verzenden met DHL

Beschrijving

Dit tafelpootmodel is perfect voor salontafelbladen vanaf 100 cm lengte, verzekerd van stabiliteit op elke vloer dankzij de verstelbare voetjes. Het demontabele twist onderstel bestaat uit vier losse kokers die centraal samenkomen, waardoor je salontafel vanuit elke hoek een unieke uitstraling krijgt. Ga voor een stalen statement: Dare to be steelish

→ Gewicht: +/- 15kg
→ Hoogte: 39cm
→ Breedte: 47,8cm
→ Lengte: 90,6cm
→ Koker: 8x8cm
→ Afmeting bovenplaat: 47,8×78,8cm
→ Met de hand gelast door ervaren vakmensen.
→ Simpele installatie met behulp van voorbereide sleufgaten en schroeven.

De afwerking van het onderstel

Elk salon tafel onderstel in staal van Nordstahl is uitgerust met een superieure poedercoating. Deze coating doet meer dan alleen roest voorkomen; het zorgt er ook voor dat de tafelpoten moeiteloos schoon te houden zijn. Dankzij deze beschermende laag zijn ze zelfs geschikt voor buitengebruik.

Onze stalen Twist koffiepoot in zwart behoudt jarenlang zijn fraaie uitstraling, dankzij de duurzame poedercoating die effectief roest weert.

We adviseren om de tafelpoot op minimaal 6 punten aan het tafelblad vast te maken voor optimale stabiliteit.

De Strip tafelpoot is in staat om tot 100 kg te dragen en weegt zelf ongeveer 30 kg.

Deze herformulering richt zich op de functionaliteit en veelzijdigheid van de tafelpoten, terwijl de stijl en de afwerkingsopties duidelijk worden benadrukt.

Verzendkosten, levertijd en verpakking

Onze Strip tafelpoten worden veilig en voordelig verzonden met DHL en komen in stevige kartonnen verpakkingen. Na de verzending ontvangt u een tracking link om uw pakket te volgen.

Retourrecht

Als u twijfelt, of als de Strip tafelpoot niet aan uw verwachtingen voldoet, bieden we een retourrecht van 14 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Al onze producten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar, met uitzondering van roestvorming.

De prijs is per stuk, inclusief BTW. Voor een complete set Strip tafelpoten dienen er altijd 2 stuks besteld te worden!