Salon tafel onderstel – Strip koffiepoot staal – zwart

99,95

Dit design mag dan wel slank en licht ogen, maar vergis je niet – het optillen van deze salon tafel onderstel – Strip koffiepoot staal zwart is geen klus voor één hand. Dit model behoort zonder twijfel tot de meer robuuste exemplaren in de Nordstahl collectie.

Artikelnummer: S2015-003-000B Categorie:

Premium kwaliteit
Veelzijdige product
Duurzaam
Dutch design
Garantie op product
Voordelig verzenden met DHL

Beschrijving

Als u op zoek bent naar een tafelpoot die een minimalistisch karakter heeft, luchtigheid uitstraalt en gemaakt is van een zo dun mogelijk profiel, dan is onze salon tafel onderstel – Strip koffiepoot staal zwart precies wat u nodig heeft. Ondanks het slanke uiterlijk van de massieve stalen strip van 12 cm breed en 1 cm dik, heeft de tafelpoot een indrukwekkend gewicht van bijna 30 kg per stuk, waardoor uw tafel stevig op de vloer staat. De Strip stalen tafelpoot is niet onderin gelast, maar wordt zorgvuldig gebogen op een CNC-gestuurde kantbank, wat resulteert in een prachtige, vloeiende ronding.

Deze veelzijdige tafelpoot past perfect in elke interieurstijl en is beschikbaar in zowel witte als zwarte poedercoating.

→ Afmetingen Strip stalen tafelpoot: H73 x B85 x D1 cm (strip maat)
→ Gemaakt van robuuste stalen strips van 12×1 cm.
→ Gelast door vakbekwame lassers
→ Eenvoudige montage dankzij sleuf- en schroefgaten
→ Let op: de prijs is per stuk! Bestel twee stuks voor een complete set

De afwerking van de stalen Strip tafelpoten

Alle salon tafel onderstellen – Strip koffiepoot staal zwart van Nordstahl zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating, die niet alleen roest voorkomt, maar ze ook eenvoudig te reinigen maakt. Dankzij deze poedercoating kunnen de tafelpoten ook buitenshuis worden gebruikt.

Onze stalen tafelpoten worden geleverd in onze karakteristieke Nordstahl “Steel Colour”, een matte zwarte tint die in elk interieur past en mooi aansluit bij verschillende stoelen en tafelbladen. Daarnaast is de Strip tafelpoot ook verkrijgbaar in onze “Pure White”, perfect voor een Scandinavisch interieur.

De Strip tafelpoot is 73 cm hoog, met een bevestigingsplaat van 85 cm breed en een massieve stalen strip van 12×1 cm. Het formaat van de bevestigingsplaat is 78×12,5 cm en is voorzien van sleufgaten en kleinere gaatjes voor als het tafelblad uit losse planken bestaat.

We raden aan om de tafelpoot op ten minste 6 punten aan het tafelblad te bevestigen.

De Strip tafelpoot kan een gewicht tot 100 kg dragen en weegt zelf ongeveer 30 kg.

Verzendkosten, levertijd en verpakking

Onze Strip tafelpoten worden veilig en voordelig verzonden met DHL en komen in stevige kartonnen verpakkingen. Na de verzending ontvangt u een tracking link om uw pakket te volgen.

Retourrecht

Als u twijfelt, of als de Strip tafelpoot niet aan uw verwachtingen voldoet, bieden we een retourrecht van 14 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Al onze producten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar, met uitzondering van roestvorming.

De prijs is per stuk, inclusief BTW. Voor een complete set Strip tafelpoten dienen er altijd 2 stuks besteld te worden!