✓ 100% uniek ✓ persoonlijk advies ✓ snelle levering

06 44690819     epoxywerk@gmail.com

Epoxy tafel laten maken

Bij ons kunt u terecht voor al ontworpen tafels, maar ook voor een handgemaakte tafel die helemaal op maat en naar uw wens is gemaakt. Al vanaf het ontwerp nemen wij u mee in het maakproces, zodat u precies de tafel van je dromen krijgt. Wij gebruiken een hoogwaardige 2-componenten epoxyhars om onze meubels een prachtige glans te geven. Door te werken met de sprekende kleuren van Baltic Day krijgen onze ontwerpen een uitzonderlijke en unieke uitstraling. 

Epoxy bijzettafel met zwarte poten

Vernieuwen van bestaande meubels

Heeft u een eigen meubel dat u wilt laten verfraaien? Ook dat is mogelijk. In onze eigen werkplaats combineren wij uw bestaande meubel met onze epoxyhars en zo maken we een eyecatcher van uw meubelstuk.

Ruim aanbod met Epoxyhars

U kunt bij ons ook terecht voor heel veel andere producten waar wij op een speelse manier epoxyhars in verwerkt hebben. Zo verkopen wij epoxyschilderijen, -sleutelhangers, -onderzetters, -snijplanken en nog heel veel meer. Benieuwd naar onze projecten? Kijk snel verder!

Epoxytafel groen
Epoxy bijzettafel op maat

Epoxy bijzettafels

Ontdek de unieke elegantie van onze epoxy bijzettafels op Epoxywerk.com. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd door vakmensen die verstand hebben van design en kwaliteit. We combineren natuurlijk hout met levendige epoxyhars om een meubelstuk te creëren dat zowel functioneel als prachtig is. Onze epoxy bijzettafels zijn een ware blikvanger die uw woonruimte zal verrijken en transformeren. Durft u het verschil te maken?

Epoxy salontafels

Laat u meeslepen door de wereld van onze unieke, op maat gemaakte epoxy salontafels. Deze prachtige stukken vormen het perfecte samenspel tussen natuur en kunst, en zijn in staat om elke leefruimte te transformeren. Beleef de charme en ontdek hoe een tafel van Epoxywerk uw interieur een bijzonder karakter kan geven.

Epoxy ronde salontafel

Epoxy tafel laten maken?

Wandel gerust even binnen voor een praatje. De deur staat open en de koffie klaar!
Of neem contact met ons op.