Stalen onderstel tafel – X poot small – zwart

84,95

Het X-ontwerp blijft een favoriete keuze voor eetruimtes. Met dit ontwerp kunt u eenvoudig aanschuiven aan een eetbank, zonder het gedoe van het verplaatsen van de tafel of bank. Door zijn compacte buisformaat van 6×3 cm is het bijzonder geschikt voor kleinere tafels.

Artikelnummer: TL2021-026-000B Categorie:

Premium kwaliteit
Veelzijdige product
Duurzaam
Dutch design
Garantie op product
Voordelig verzenden met DHL

Beschrijving

Onze stalen kruispoot is zonder twijfel het meest geliefde model in de Nordstahl collectie. De industriële X-poot is een onmisbaar element in diverse interieurstijlen geworden. Meestal zien we dit model in vierkante stalen buizen, maar met ons nieuwe ‘X-Small’ model krijgt deze klassieker een frisse nieuwe uitstraling. De stalen kruispoot past naadloos in een industrieel interieur, maar ook in een moderne of hotel chique interieurstijl dankzij het tijdloze design.

Met de knik in de X-vorm kun je eenvoudig aanschuiven aan de tafel, vooral als deze gecombineerd wordt met een eetkamerbank.

De kruispoot heeft de volgende afmetingen:

H73 (hoogte) x B78 (breedte bevestigingsplaat) x D6x3 (Kokermaat).

  • Het is gemaakt van stevige stalen profielen en is gelast door kwaliteitslassers.
  • De bevestiging is eenvoudig via sleuf- en schroefgaten.
  • Let op: de prijs is per stuk! Bestel er 2 voor een complete set.

Afwerking van de X-small stalen kruispoten

Alle stalen tafelpoten van Nordstahl zijn standaard voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Dankzij deze coating roesten de stalen tafelpoten niet en zijn ze gemakkelijk schoon te houden. De poedercoating maakt het ook mogelijk om de tafelpoten buiten te gebruiken. We leveren de X Small kruispoten in zowel onze witte “Pure White” als onze zwarte “Steel colour” poedercoating.

Maten en gewicht

De stalen tafelpoot is 73 cm hoog, de breedte van de bevestigingsplaat is 78 cm en de buismaat van dit industriële onderstel is 6×3 cm. De bevestigingsplaat is 78×12,5 cm en heeft 10 sleufgaten van 9×18 mm voor bevestiging met teller kop schroeven en 14 kleinere gaten van 5,2 mm voor mogelijk gebruik van parkers bij een tafelblad van losse planken.

De stalen tafelpoot kan gemakkelijk 100 kg dragen en weegt zelf 7 kg.

We adviseren de volgende afmetingen voor het tafelblad in combinatie met de stalen tafelpoot. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

  • Breedte: 80cm – 110cm
  • Lengte: < 240 cm
  • Draaggewicht: < 300kg*

*De dikte van het staal maakt het gewicht eigenlijk niet uit. De stevigheid hangt vooral af van het type tafelblad en de bevestigingsmethode. Als je de bevestigingsplaat op minstens 6 punten stevig vastzet, zou dit draaggewicht gemakkelijk te bereiken moeten zijn.

Voor de exacte afmetingen van de stalen tafelpoot verwijzen we je graag naar de technische tekening.

De vermelde prijs is per stuk.

Natuurlijk en ambachtelijk

Wanneer u een van onze producten aanschaft, kunt u rekenen op:

  • Het gebruik van natuurlijke materialen
  • Authentieke details
  • Vakbekwame afwerking.

Daarnaast blijven onze stalen tafelpoten dankzij hun roestwerende poedercoating jarenlang in uitstekende staat.

Verzendkosten, levertijd en verpakking

Onze onderstellen worden voordelig verzonden met DHL of DPD. De stalen tafelonderstellen worden geleverd in stevige kartonnen verpakkingen. Na de verzending ontvangt u een tracking link waarmee u uw pakket kunt volgen. De levertijd staat per product aangegeven op onze website.

Retourrecht

Twijfels, óf het onderstel ontvangen en toch niet naar wens? Dit is bij ons uiteraard geen probleem. U heeft bij ons 14 dagen retourrecht. Mocht de tafelpoot niet bevallen dan kunt u deze gewoon aan ons terugzenden. Neem voor de voorwaarden even contact met ons op. Let wel op dat de tafelpoot niet gemonteerd is geweest én in de originele verpakking zit. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Garantie

U heeft op al onze producten 3 jaar fabrieksgarantie, met uitzondering van roestvorming.

Prijs is per stuk, Incl. BTW
Voor een complete set stalen tafelpoten moeten er altijd 2 stuks besteld worden!