Stalen onderstel tafel – Twistpoot puur – wit

419,95

Verlevendig uw eetkamertafel met een gedurfde nieuwe stijl, dankzij onze krachtige Twist-tafelpoot! Dit stalen onderstel transformeert uw tafel en geeft hem een unieke uitstraling vanuit elk perspectief. Wij nodigen u uit: Durf te kiezen voor de stalen elegantie van Nordstahl!

Artikelnummer: TL2015-006-000W Categorie:

Premium kwaliteit
Veelzijdige product
Duurzaam
Dutch design
Garantie op product
Voordelig verzenden met DHL

Beschrijving

Onze stalen stalen onderstel Twist zijn een absolute favoriet. Het ontwerp, geïnspireerd op een schaar, is bijzonder geliefd, vooral als je een stalen tafelpoot zoekt voor een kleiner tafelblad. De stalen onderstel Twist, gemaakt uit slankere stalen kokers, heeft een trendy look die in vrijwel elk interieur past. Het is interessant te weten dat er ook een bijpassende onderstel beschikbaar is. Dankzij de schuin naar binnen lopende stalen kokers van het stalen onderstel, is het inschuiven aan een bankje eenvoudiger dan met tafelpoten met rechtopstaande kokers, zoals onze U-tafelpoten. Hoewel het stalen onderstel Twist voornamelijk wordt aangeschaft als tafelpoot, wordt deze vaak gebruikt voor bureaus of andere meubelstukken. Met een breedte van 69 cm op de vloer is het onderstel ook geschikt voor smallere bladen.

→ Gemaakt uit stevige stalen kokerprofielen
→ Gelast door kwaliteitslassers
→ Gemakkelijke bevestiging d.m.v. sleuf- en schroefgaten
→ De prijs is per stuk! Bestel er 2 voor een complete set

Verzendkosten, levertijd en verpakking

Onze onderstellen worden voordelig verzonden met DHL of DPD. De stalen tafelpoten worden geleverd in stevige kartonnen verpakkingen. Na de verzending ontvangt u een tracking link waarmee u uw pakket kunt volgen. De levertijd staat per product aangegeven op onze website.

Retourrecht

Twijfels, óf het onderstel ontvangen en toch niet naar wens? Dit is bij ons uiteraard geen probleem. U heeft bij ons 14 dagen retourrecht. Mocht het onderstel niet bevallen dan kunt u deze gewoon aan ons terugzenden. Neem voor de voorwaarden even contact met ons op. Let wel op dat de tafelpoot niet gemonteerd is geweest én in de originele verpakking zit. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Garantie

U heeft op al onze producten 3 jaar fabrieksgarantie, met uitzondering van roestvorming.

Prijs is per stuk, Incl. BTW