TV kastframe – staal – zwart

94,95

Het leven zit vol verrassingen, en onze TV kastframe – staal zwart zijn daar een voorbeeld van! Als u iemand bent die van verandering houdt of maatwerk in huis wilt, dan zijn deze frames perfect voor u. Ze kunnen namelijk naar wens worden afgesteld op de gewenste maat.

Artikelnummer: K2015-002-001B Categorie:

Premium kwaliteit
Veelzijdige product
Duurzaam
Dutch design
Garantie op product
Voordelig verzenden met DHL

Beschrijving

De Nordstahl TV kastframe – staal zwart kan zelf in breedte worden ingesteld. De hoogtes van de frame zijn vast, maar de planken die u zelf toevoegt, kunnen in elke gewenste lengte worden geplaatst. Voor stabiliteit wordt aanbevolen om een plank tussen 100 cm en 190 cm te kiezen, zodat de spanner aan de achterzijde ook gebruikt kan worden. Maar als u liever een langer meubel wilt, kunt u de spanner gewoon weglaten. De frames hebben een egale staalkleurige poedercoating.

  • Gewicht: +/- 10 kg
  • Hoogte: 50 cm
  • Breedte: 40 cm
  • Koker: 4×4 cm

De prijs is voor een compleet frame, exclusief planken.

Bij Nordstahl & Epoxywerk garanderen wij natuurlijke materialen, authentieke details en ambachtelijke afwerking wanneer u een van onze producten koopt. Bovendien behouden onze stalen kastframes jarenlang een uitstekende uitstraling dankzij de poedercoating die roest op veilige afstand houdt.

Verzendkosten, levertijd en verpakking

Onze frames worden voordelig verzonden met DHL of DPD. De frames worden geleverd in stevige kartonnen verpakkingen. Na de verzending ontvangt u een tracking link waarmee uw pakket kunt volgen. De levertijd staat per product aangegeven op onze website.

Retourrecht

Twijfels, óf de frames ontvangen en toch niet naar wens? Dit is bij ons uiteraard geen probleem. U heeft bij ons 14 dagen retourrecht. Mocht de frames niet bevallen dan kunt u deze gewoon aan ons terugzenden. Neem voor de voorwaarden even contact met ons op. Let wel op dat frames niet gemonteerd is geweest én in de originele verpakking zit. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Garantie

U heeft op al onze producten 3 jaar fabrieksgarantie, met uitzondering van roestvorming.

Prijs is per stuk, Incl. BTW